Crash courses

Filosofische vaardigheden en inzichten zijn onmisbaar in elke organisatie. Daarom heeft ISVW een breed aanbod voor professionals. ‘Dat is mooi,’ denkt u misschien, ‘maar zo’n opleiding is nogal een investering. En hoe weet ik of het echt bij mij past?’ Speciaal voor professionals die kennis willen maken met een filosofische opleiding zonder zich meteen te committeren aan een langdurend traject biedt ISVW Crash Courses. Maak gedurende een zaterdag kennis met een filosofische methode en leer hoe deze methode voor u en uw organisatie kan werken. Smaakt het naar meer? Dan bent u klaar voor een van onze opleidingen.

Wat kunt u verwachten?

Crash Courses hebben een actief karakter. U wordt, individueel of in groepjes, meteen aan het werk gezet. Door deskundige begeleiding en voorbeeld van de docent ontdekt u wat de methode van u vraagt en hoe u het kunt gebruiken in uw eigen praktijk. Sommige Crash Courses vragen enige voorbereiding, zoals het lezen van een tekst of het voorbereiden van een vraag of casus. Na afloop van een Crash Course bent u nog niet bekwaam en virtuoos in het beoefenen van de methode in kwestie, maar heeft u wel stof tot nadenken, nieuwe inzichten opgedaan en weet u of de methode bij u past.

Is een van deze Crash Courses voor uw hele team interessant? Bel 033-4650700 om de mogelijkheden voor maatwerk en in-company Crash Courses te bespreken.

Studiebelasting

Elke Crash Course bevat 5 contacturen (zaterdagochtend en -middag) en gemiddeld 8 uur thuisstudie en voorbereiding.

Data

Zie het overzicht hieronder of isvw.nl/agenda.

Deelname

Deelname aan een Crash Course bedraagt € 285,- (€ 282,55 excl. btw) inclusief lunch, koffie en thee. Neem contact met ons op om een voor- of naovernachting of diner te boeken, indien gewenst.