Crash courses

Maak gedurende een zaterdag kennis met een filosofische methode en leer hoe deze methode voor jou en jouw organisatie kan werken. Crash Courses hebben een actief karakter. Smaken ze naar meer? Dan ben je klaar voor een van onze opleidingen. Wil je ze allemaal volgen? Dan kun je gaan voor het certificaat ‘Basisopleiding Filosofische gespreksvaardigheden’. € 285,- per Crash Course.


Crash course Indaba

3 juni 2023
De ‘Indaba’ is een oud Zoeloegebruik waarbij alle betrokkenen worden gehoord om in een complexe zaak tot een oplossing te komen. Doe mee aan de indaba met Annette Nobuntu Mul.

 


Crash course Visieontwikkeling

3 juni 2023
Waar sta je eigenlijk voor? Wat drijft je? Een goed doordachte visie vraagt om creatief zelfonderzoek. Met Jan Ewout Ruiter en Luuk Stegmann.

 


Crash course Moreel beraad

24 juni 2023
Hoe zorg je ervoor dat ethische reflectie tot goed doordachte besluiten leidt en niet blijft bij het uitwisselen van meningen? Met Frouk Weidema.

 


Crash course Socrates in organisaties

24 juni 2023
De maatschappij van nu vraagt om leiderschap met lef, leiders die ongemakkelijke vragen durven te stellen. Vragen als: wat staat onze organisatie te doen? Met Ariane van Heijningen en Ingrid Geerts.