Contact & Route

Adresgegevens

Internationale School voor Wijsbegeerte
Dodeweg 8
3832 RD Leusden
Tel: 033 – 465 07 00
E-mail: [email protected]
KvK: 32070217
BTW nummer: NL8070.82.491.B01

Algemeen directeur
Chantal Orth

Programmamanager
Marthe Kerkwijk

Uitgever
Florian Jacobs

De vereniging van Vrienden van de ISVW kun je bereiken via [email protected]


Route

Openbaar vervoer

Via de website www.9292.nl kun je voor openbaar vervoer een routebeschrijving zoeken van deur tot deur.

Let op: er rijden in de zomer van 2024 gedurende zeven weken minder tot geen treinen van en naar station Amersfoort Centraal. Er zullen vervangende bussen worden ingezet. Plan vooraf je reis om niet voor verrassingen te komen staan. 

Vanaf NS-station Amersfoort

Bushalte Landgoed ISVW

Sinds januari 2021 is Landgoed ISVW bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 19 rijdt van station Amersfoort rechtstreeks naar de ISVW waar de eindhalte zich op ons eigen terrein bevindt. Vooralsnog rijdt de bus alleen op doordeweekse dagen twee keer per uur van 07.18 uur tot 18.43 uur. Plan je reis op 9292.nl.

De ISVW-Stationsshuttle

Via e-mail of telefoon 033-2588849 boek je minimaal 3 uur op voorhand je rit van het station naar Landgoed ISVW.
Ook de terugweg kun je op voorhand boeken, dit kan echter ook bij aankomst bij de receptie van Landgoed ISVW. De shuttle is beschikbaar van maandag tot en met zondag tegen een tarief van € 12,50 per persoon, je kunt dit afrekenen bij de chauffeur.

Je vindt de shuttle van Taxi Boute bij de uitgang aan het stationsplein, je loopt de kant op naar de stationshal en gaat richting centrumzijde. Daar vind je de rotonde waar de taxi van Boute komt om je naar de ISVW te brengen. De rit duurt een kleine 10 minuten. Heb je vertraging? Laat het weten aan Taxi Boute zodat zij er niet voor niets staan.

Om het milieu niet onnodig te belasten is het boeken via e-mail of per telefoon 033-2588849 noodzakelijk, geen boeking is geen shuttle.

Regiotaxi

De Regiotaxi is een prima vervoersmiddel voor ongeveer € 5,00 per persoon per rit. Indien je vanaf het station een regiotaxi naar de ISVW wilt bestellen, kun je tot 1 uur van tevoren bellen met de regiotaxi (tel. 0900-1122445). Indien je een regiotaxi naar het station wilt bestellen kun je dit bij de receptie van de ISVW melden. Houd in beide gevallen rekening met een wachttijd van ongeveer 30 minuten.

NS Zone-taxi

De NS-zonetaxi is een service voor alleen OV-chipkaarthouders. Kijk voor meer informatie op de website van NS-zonetaxi. Van het station naar de ISVW voor € 11,-.

OV-fiets

Op het station huur je voor €4,45 per dag een OV-fiets. Check hier van te voren de beschikbaarheid. Hier tref je een kaart en een omschrijving van de fietsroute. Heb je tijdens je verblijf op de ISVW tijd over voor ontspanning, dan is een fietstocht door de bosrijke omgeving van Leusden aan te raden.

Auto

Vanaf Amsterdam, Zwolle of Apeldoorn

Bij Klaverblad Hoevelaken richting Utrecht. Na 5 km. afslag Leusden-Zuid/ Woudenberg. Onder aan deze afslag linksaf onder het viaduct door en direct bij het verkeerslicht rechtsaf. Je bevindt zich op de Dodeweg. Nummer 8 vind je aan je linkerhand. Er is ruime parkeergelegenheid.

Vanaf Arnhem

Via Rijksweg Arnhem-Utrecht; afslag Maarsbergen richting Amersfoort. Op de rotonde voor Woudenberg rechtdoor, richting Leusden. Doorrijden tot het viaduct van de A28 bij Amersfoort. Voor het viaduct linksaf. Je bevindt je op de Dodeweg.

Vanaf Utrecht

Volg de A28 richting Amersfoort, afslag 6 Leusden-Zuid/Woudenberg. Onder aan deze afslag ga je bij het verkeerslicht direct rechtsaf (evenwijdig terug langs de A28!). Je bevindt je op de Dodeweg.

Winkelwagen
Scroll naar boven