Accreditaties

Alle cursussen en opleidingen van de ISVW zijn geaccrediteerd door de volgende organisaties:

  • ANVW: Algemene Nederlandse Vereniging voor Wijsbegeerte
  • NRTO: Nederlandse Raad voor Training en Opleiding
  • Stichting Cedeo

Naast deze accreditatie worden afzonderlijke opleidingen en cursussen veelal door specifieke organisaties geaccrediteerd. Deze aanvullende accreditaties treft u bij de betreffende opleidingen of cursussen.

ANVW

De opleidingen en cursussen van de ISVW zijn geaccrediteerd door de Algemene Nederlandse Vereniging voor Wijsbegeerte. Deze vereniging, die is opgericht in 1933, is vanaf haar oprichting nauw verbonden geweest met de ISVW. De vereniging heeft tot doel om de filosofie te bevorderen.

NRTO

De ISVW is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. De NRTO stelt zich tot doel een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings- en trainingsaanbod te realiseren op basis van private bekostiging. Het lidmaatschap van de NRTO kunt u dan ook beschouwen als een erkenning van die kwaliteit. Om de kwaliteit inzichtelijk te maken en te bevorderen is er een gedragscode opgesteld voor leden van de NRTO. Ons certificaat vind je hier.

Leden van de NRTO zijn verplicht om deze na te leven. De gedragscode is in samenspraak met de consumentenbond opgesteld. Daarbij is de NRTO betrokken bij de ISO-normering en zijn er regelmatig overleggen met kwaliteitsborgende organisaties in Nederland.

Link naar de gedragscode: https://www.nrto.nl/kwaliteit/gedragscode/

Link naar de algemene voorwaarden: http://www.nrto.nl/kwaliteitslabels_en_keurmerken/algemene-voorwaarden/

Stichting Cedeo

ISVW is CEDEO-erkend

CEDEO is een begrip als het gaat om opleidingen. Er zijn circa 300 CEDEO-erkende instituten in Nederland. Met een keuze voor een CEDEO-erkende leverancier weet men daarom zeker dat men een keuze maakt voor één van de betere opleidingsinstituten.

Wat is CEDEO?

CEDEO is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Een CEDEO-erkenning betekent dat meer dan 80% van de klanten (zeer) tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en het opleidingsinstituut. Bij een hoge mate van tevredenheid bij deze inkopers over de verschillende stappen in onder andere het voor-, uitvoerings- en natraject èn indien het instituut voldoet aan de criteria kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid, ontvangt het opleidingsinstituut voor de periode van twee jaar het predikaat ‘CEDEO-erkend’.

Je vindt ons klanttevredenheidsrapport hier en ons certificaat hier.

Winkelwagen
Scroll naar boven