Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Crash course: Morele Reflectie

11 mei om 10:00 tot 17:00

Wil je meer tijd en aandacht geven aan het nemen van morele beslissingen samen met collega’s, zodat die beslissingen beter begrepen en breder gedragen worden? Tijdens deze crash course met Frouk Weidema krijg je een introductie in hoe morele kwesties op de werkvloer onder ogen te zien, openhartig te bespreken en te onderzoeken in een dialoog.

Leerdoelen

Tijdens onze filosofiecursussen doe je kennis op over filosofen en hun ideeën. Je leert je eigen ideeën en standpunten toetsen, scherpen en verdiepen door met de docent en anderen in gesprek te gaan. Daarnaast oefen je communicatieve vaardigheden zoals: aandachtig luisteren, je eigen gedachten bondig onder woorden brengen, en betekenisvolle vragen stellen.

Data

Zaterdag 11 mei 2024.

Aanvang om 10.00 uur, einde om 17.00 uur.

Deelname

Deelname aan de crash course, inclusief lunch en koffie/thee bedraagt € 285,-. Diner na afloop of een voor- of na-overnachting is, onder voorbehoud van beschikbaarheid, apart te boeken via [email protected] of 033-4650700. De Gold Card is niet van toepassing op deze cursus.

Docent

Frouk Weidema is senior gespreksleider, senior trainer en supervisor in moreel beraad. Vanuit haar bedrijf ‘RetourPeilen – School voor Dialoog Nederland’ traint ze deelnemers in luister-, vraag- en spreekvaardigheden. Daarnaast werkt ze aan de VU – waar ze in 2014 promoveerde op de implementatie van moreel beraad – en geeft ze overal in Nederland trainingen tot gespreksleider. Samen met een aantal anderen richtte ze in 2013 het Netwerk EthiekOndersteuning Nederland (NEON) op, waarvoor ze sindsdien een bestuursfunctie bekleedt. (foto: Maarten Sprangh)

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
10:00 tot 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

ISVW
Telefoon
033 465 0700
E-mail
receptie@isvw.nl
Site
Bekijk de site van Organisator
Dodeweg 8
Leusden,
033 – 465 07 00
Bekijk de site van Locatie
Winkelwagen
Scroll naar boven