Filosofenpad feestelijk geopend

Zondag 9 juni was het zover: het vernieuwde filosofenpad werd geopend door Hans Achterhuis. Het filosofenpad is een wandeling langs tien filosofen op en rondom het landgoed van de ISVW. De borden en de route zijn geheel vernieuwd, en er zijn vier filosofen toegevoegd aan de wandeling.

ISVW podcasthost Bart Geeraedts heeft fragmenten ingesproken over hun werk en over hoe de tien filosofen dachten over ‘natuur’. Je kunt deze fragmenten tijdens de wandeling afspelen met behulp van een QR-code. Zo kun je al wandelend door de natuur filosoferen over de natuur.

Het filosofenpad is een initiatief van de Vrienden van de ISVW en Sanne Rombouts deed namens hen de geweldige organisatie van dit project. Zondag 9 juni was de officiële overhandiging van het pad aan de ISVW. Voorzitter van de Vrienden Fred Ahsmann gaf het pad symbolisch aan Vincent Blok, de nieuwe bestuursvoorzitter van de stichting ISVW.

Filosoof Hans Achterhuis werd benoemd tot erelid van de Vrienden en gaf een mooie toespraak (die je hier kunt teruglezen), waarna hij het pad officieel opende.

Dankjulliewel Vrienden van de ISVW voor dit mooie cadeau!

Het filosofenpad is vrij toegankelijk dus kom vooral langs voor een filosofische wandeling. Lees hier meer over het filosofenpad.

Ook Trouw schreef een artikel over het vernieuwde filosofenpad, hier te lezen.

Winkelwagen
Scroll naar boven