Open Dag

Welkom op de ISVW Open Dag van 4 oktober 2020! Op deze pagina stellen wij Landgoed ISVW voor en maak je kennis met ons programma voor 2020/2021. Zo vind je hier pitches van onze docenten, links naar speciale livesessies en links naar onze nieuwe podcastaflevering, de nieuwe editie van iFilosofie en andere media die de ISVW produceert. Veel plezier!


Pitches

Om je alvast een voorproefje te geven van ons cursusaanbod pitchen een aantal van onze docenten hun filosofie-evenement via video. Klik op de docent waarmee je kennis wilt maken:


Podcast met Ramon Hagedoorn

Exclusief voor de Open Dag geven we je alvast toegang tot de nieuwe aflevering van de ISVW podcast met Ramon Hagedoorn. Beluister de aflevering hier:


Programmakrant

De programmakrant is deze week officieel verschenen! In het komende seizoen leggen we de nadruk op filosofie van nu. Denk daarbij onder meer aan de ‘Masterclass Agamben’ met Ype de Boer, de filosofieweek ‘De natuur was hier’ met o.m. Florentijn van Rootselaar en de summerschool ‘Filosofie van nu’ met o.m. Renate Schepen. En dat is nog maar het tipje van de sluier. Heb je je keuze al kunnen maken? Alle evenementen zijn te boeken op onze website. Klik hier voor het volledige aanbod.


iFilosofie #52

Op woensdag verscheen de nieuwe editie van iFilosofie. Wat betekent ‘worden wie je bent’? Zijn we op weg naar een revolutie? Word je van lezen een beter mens? Je leest erover in editie 52:


Een digitale filosofenwandeling

Wil je vanuit je luie stoel de sfeer proeven op Landgoed ISVW? Dat kan! In april dit jaar ging Marthe Kerkwijk langs het Filosofenpad. Dat filmde ze en deelde ze met de ISVW-achterban. De virtuele filosofenwandeling staat online en is op elk moment te raadplegen. Klik op ‘Ga op filosofenwandeling met Marthe Kerkwijk’ om te beginnen.

Bedankt dat je deel hebt uitgemaakt van onze virtuele Open Dag! We hopen je binnenkort te verwelkomen op Landgoed ISVW tijdens een van onze filosofie-evenementen en/of filosofieweken. Blijf je in contact? Dat kan door je aan te melden voor onze nieuwsbrief en door je te abonneren op iFilosofie en de ISVW podcast. In januari 2021 is er opnieuw een Open Dag – ook dan ben je van harte welkom. Tot ziens!