Digitale leeromgeving

Digitale leeromgeving: Moodle

De ISVW ondersteunt cursussen en opleidingen via haar digitale leeromgeving, de ISVW Moodle. Als je je inschrijft voor een cursus, krijg je automatisch toegang tot de Moodle-omgeving die bij die cursus hoort. Daar tref je informatie zoals het programma, teksten en eventueel huiswerkopdrachten of ander materiaal.

Inloggen en toegang

De link naar de ISVW Moodle is https://moodle.isvw.nl/

Als je je voor het eerst inschrijft voor een ISVW-cursus of -opleiding, krijg je automatisch een Moodle-account en een e-mail met je inloggegevens. Als je al een ISVW-Moodle-account hebt, kun je voor elke cursus die je volgt opnieuw met dezelfde inloggegevens inloggen. Je krijgt de e-mail met je inloggegevens dan niet opnieuw. Als je je wachtwoord vergeten bent, kun je deze eenvoudig resetten door op ‘wachtwoord vergeten?’ te klikken. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Je krijgt alleen toegang tot de Moodle-omgeving van de cursus(sen) waarvoor je je hebt ingeschreven. Het materiaal voor de cursus verschijnt twee weken voor aanvang, en blijft ook na afloop van de cursus nog enige tijd beschikbaar.