Gold Card

De ISVW Gold Card biedt je de mogelijkheid om vaker cursussen te volgen tegen een aantrekkelijke korting. De aanschafprijs van de kaart is € 1.250,-. De kaart geeft een jaar lang 60% korting op alle ISVW-publiekscursussen inclusief de kosten van het verblijf op basis van beschikbaarheid. De kaart heeft twee instapmomenten: 1 september t/m 31 augustus en 1 januari t/m 31 december. De kaart geldt voor alle cursusweken, basiscursussen, activiteiten in ’t land en losse ISVW-evenementen.

Voorwaarden

– De Gold Card is een initiatief van de Vrienden van de ISVW en alleen door Vrienden aan te schaffen. Je kan hier lezen hoe je lid wordt van de Vrienden van de ISVW.
– De Gold Card geldt niet voor beroepsopleidingen en trainingen of voor artikelen van ISVW uitgevers en kan niet met terugwerkende kracht toegepast worden.
– Boeken die bij cursussen zijn inbegrepen kun je tegen bijbetaling van de winkelprijs bij onze receptie of via isvw.nl aanschaffen.
– Gold Card-houders dienen zich vooraf aan te melden voor de cursus of opleiding waaraan zij willen deelnemen. Bij wijziging van de cursus of het arrangement binnen twee weken voor aanvang worden € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Inschrijven

Winkelwagen
Scroll naar boven