Coronamaatregelen

Uiteraard houden we ons tijdens het verblijf op Landgoed ISVW aan de landelijke coronamaatregelen. Vanwege Covid-19 zijn er diverse maatregelen getroffen door de overheid die we na moeten leven. Op deze pagina vind je alle geldende maatregelen.


Basisregels

Tijdens je bezoek is het belangrijk dat we ons houden aan de volgende maatregelen, op basis van de maatregelen van het RIVM. Deze zijn als volgt:

– Was en desinfecteer vaak en goed je handen (bij aankomst, vertrek en met zeep).
– Houd 1,5 meter (2 armlengtes) afstand van anderen.
– Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen (ook bij milde verkoudheid en/of loopneus).
– Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.
– 70-plussers of mensen met een kwetsbare gezondheid zijn extra voorzichtig.
– Schud geen handen.
– Gebruik papieren zakdoekjes.
– Betaal met PIN of contactloos; we accepteren momenteel geen contant geld.


QR-code

Vanaf 25 september 2021 is het voor al onze gasten verplicht in het bezit te zijn van een ‘coronapas’. Ofwel iedereen moet een QR-code kunnen tonen in combinatie met een ID-bewijs. Deze-QR code krijg je als je volledig gevaccineerd bent, je corona hebt gehad en weer beter bent of als je een negatieve test hebt van maximaal 24 uur oud. Gasten zonder deze QR-code (mag ook op papier) kunnen we helaas niet toelaten.

Bij aankomst doen we een gezondheidscheck en scannen we de QR-code in het hoofdgebouw, dus ga je naar een zaal in gebouw De Kuilen dien je je eerst te melden in het hoofdgebouw. We gaan er wel vanuit dat onze gasten bij gezondheidsklachten de gang naar Leusden niet aangaan.

De QR code kun je downloaden met je DIGI-D via coronacheck.nl.

Wil je hem liever op papier omdat je b.v. geen smartphone hebt dan kan dat wederom met je DIGI-D via coronacheck.nl/nl/print. Heb je geen printer maak er dan een foto van en neem die mee.


Maatregelen hotel / cursuszaal

Op Landgoed ISVW gelden de volgende regels betreffende horeca:

– Het is verplicht om gebruik te maken van een zitplaats (het is niet toegestaan om lopend en staand gebruik te maken van onze horecafaciliteiten).
– Draag bij verplaatsen (lopen en staan) altijd een mondkapje. Het mondkapje mag af wanneer je zit.
– De horeca is open van 06.00 uur t/m 17.00 uur.
– De keuken sluit om 20.00 uur; de bar sluit om 23.00 uur (in beide gevallen alleen voor afhalen). Het is vanaf 17.00 uur alleen nog mogelijk om drinken en diner af te halen en te nuttigen in de hotelkamer.
– Het gebruik van de vergaderzalen voor horecadoeleinden is mogelijk tot 17.00 uur, tenzij het een noodzakelijke bijeenkomst betreft.


Extra maatregelen

– Heb je een hotelkamer? Maak dan gebruik van je eigen toilet/badkamer om rijvorming te voorkomen.
– Op Landgoed ISVW vind je bij de ingang van het hoofdgebouw en de Kuilen een pilaar met desinfectiemiddel die op sensor werkt, zodat je contactloos je handen kunt ontsmetten.
– Op Landgoed ISVW ontsmetten we met regelmaat de koffie- en theemachines, touchscreens, (deur)klinken en andere veel gebruikte oppervlakken.

Voor meer informatie over het coronabeleid ga je naar rijksoverheid.nl