Laden Evenementen

Socrates Summerschool 2020: Eco-humanisme (Verplaatst naar januari 2021)

Wat betekent humanisme in een veranderend klimaat?

Dit evenement is verplaatst naar januari 2021. Heb je je aangemeld voor de oorspronkelijke data? Dan nemen we z.s.m. contact met je op via e-mail.

Samen met de Stichting Socrates organiseert de ISVW wegens groot succes opnieuw de Socrates Summerschool. Socrateshoogleraren reageren tijdens workshops op een actueel thema. Dit keer zullen zij de bezoekers prikkelende inzichten en stellingen rond klimaatverandering voorleggen. Wat betekent humanisme in een veranderend klimaat? Kijk op humanistischverbond.nl voor een actueel overzicht van de huidige Socrateshoogleraren. De gespreksleiding is in handen van Dick Middelhoek.

Data

Vrijdag 22 januari 2021 09.30 uur tot zaterdag 23 januari 2021 16.00 uur met afsluitende lunch.

Deelname

Leden HV: € 299,-
Niet-leden: € 399,-
Studenten: € 179,-

Wil je korting? Schaf dan de Gold Card aan of kijk of je in aanmerking komt voor ambassadeurskorting.

Gespreksleider

Dick Middelhoek is trainer, coach en ondernemer in het onderwijs. Na zijn doctoraal bedrijfseconomie in Rotterdam en diverse commerciële functies startte hij in 2002 als vmbo-docent. In 2004 richtte hij Bureau Overleren op. Hij schreef boeken en artikelen over ondernemerschap, voorbeeldgedrag en onderwijs. Sinds 2015 is hij docent bij de ISVW en hoofdbestuurslid bij het Humanistisch Verbond.