Laden Evenementen

Boekpresentatie Het Bijeffect (Geannuleerd)

Helaas is deze bijeenkomst geannuleerd in overeenstemming met de aangekondigde landelijke coronamaatregelen die gelden tot 1 juni 2020. Zie rijksoverheid.nl voor meer informatie. Houd isvw.nl in de gaten voor toekomstige evenementen rondom het boekHet Bijeffect.

Honingbijen vergaderen nooit, hebben geen verschillende afdelingen en evalueren hun werk niet. Toch is de opbrengst van hun werk glashelder: ze bestuiven bloemen. En dat doen ze met zijn allen, ogenschijnlijk zonder gemor. Daar kunnen wij mensen wat van leren. Want samenwerken doen we weliswaar veel, maar niet altijd met evenveel succes. In zijn boek Het Bijeffect geeft Ramon Hagedoorn, imker en bestuurskundige, vrolijk en helder advies om beter te kunnen samenwerken.

Op 14 mei vieren we het uitkomen van Het Bijeffect bij Boekhandel Verkaaik, Lange Tiendeweg 35 in Gouda. Je bent welkom om 19.30 uur. Ramon zal spreken over zijn boek en de boekhandel zorgt voor een hapje en een drankje.

We hopen je op 14 mei te mogen begroeten!

ISVW Uitgevers

Laat je in verband met de catering wel even weten of je komt? Een mailtje aan info@bijeffect.nl o.v.v. ‘Aanmelding boekpresentatie Bijeffect’ volstaat.

Locatie

Boekhandel Verkaaik
Lange Tiendeweg 35
2801 KE Gouda
https://www.verkaaikboeken.nl

Data

Donderdag 14 mei 2020.

Aanvang om 19.30 uur, einde om 21.00 uur.

Deelname

Gratis entree. Aanmelden kan via e-mail aan info@isvw.nl o.v.v. ‘Aanmelding boekpresentatie Taalkracht’.